Harc a Narancsbőr Ellen

Sziasztok,

a narancsbőr már annak ellenére hogy még csak a tinédzser éveimben vagyok, évek óta gondot jelent. Négy éve még semmi baj nem volt, majd elkezdődött a narancsbőr, illetve striák kialakulása amitől nagyon megrémültem, nem is mutogattam szívesen a lábaimat.

Ahogy mindenki más, én is próbáltam rengeteg technikát hogy megszabaduljak tőle a legkevesebb macerával.

Nos, lustizással nem lesz eredménye nem csak ennek, de semminek sem. Bele kellett törődnöm hogyha tényleg meg szeretnék szabadulni tőle, akkor az kemény munka lesz.
Sok  guggolás, futás, kardió, súlyzós edzés, illetve az egészséges ételek fogyasztása elkezdte mutatni az eredményt.

Ezek mellett rábukkantam egy termékcsaládra, ami kifejezetten ezzel a problémával foglalkozik. Az elején nem vártam tőle sokat, nagy reményeim sem voltak, viszont annyira, de annyira bevált hogy muszáj vagyok Nektek is megmutatni.

Azt mindenképp említenem kell, hogy sport nélkül, egészségtelen étkezéssel ez a krém sem hat. Nem csodaszer, viszont ha már a sport és a jó ételek alapja megvan, akkor eszméletlenül nagy segítség. Nem tüntette el, de látványosan enyhített a narancsbőrön.

Lirene – 14 napos anti-cellulitisz kezelés
Két 100ml-es tubust tartalmaz a doboz, egy nappali illetve egy éjszakai krémet. A nappali krémben mentol és koffein található. A koffeinről tudjuk hogy serkenti a keringést és a bőrön keresztül felszívódva meggyorsítja a méreganyagok távozását a szervezetből. A mentolnak köszönhetően minden reggel amikor bekentem a lábam sokkal gyorsabban fel tudtam kelni a hűs érzés miatt.
Az éjszakai párját zuhanyzás/fürdés után használtam száraz bőrön, akárcsak egy testápolót. Melegítő hatású és amikor azt mondom hogy meleg akkor az valóban nagyon meleg. Jó érzés volt, feszesített a bőrömön, mint a hideg-meleg zuhany, amit már ismerünk. 🙂 Az illatunk friss,lágy, kicsit citrusos, de nem erős.

Lirene Firming & Lifting gél
Amikor napközben eszembe jutott, általában ebéd után ezt a gélt masszíroztam bele a bőrömbe. 250ml-es kiszerelés, az illata olyan mint az utóbbiaknak.

Örülök hogy rátaláltam erre a hármasra, sokat segítenek a mindennapokban. Ne feledjétek csajok, kemény munka, kitartás és gyönyörű eredménye lesz! Hajrá, sok sikert mindenkinek!

IMG_0244IMG_0250IMG_0254IMG_0263
IMG_0334

Ha valakit bővebb információk érdekelnek a termékekkel kapcsolatban IDE kattintva megtekintheti. Aki nem szeret rendelni, a Rossmann polcain megtalálja. 🙂

További Kellemes Napot,
Gabi  

3 thoughts on “Harc a Narancsbőr Ellen

  1. Szia! Engem az érdekelne, hogy szerinted melyiket érdemesebb megvásárolni a két termék közül? Egyenlőre nem szeretnék mindkettőre beruházni, kicsit sokallom elsőre, de ha beválik később szívesen megvenném a másikat is. Válaszodat előre is köszönöm szépen! 🙂

    Like

  2. Szia Gabi! 🙂 Nagyon tetszik az új blogod, és nagyon tetszik a fejléc amit említettél a videódban, tényleg látszik, hogy sokat dolgoztál vele! 🙂 ❤ Simán el tudlak képzelni a jövőben,hogy ebben a szakmában helyezkedj el, nagyon illik hozzád ! Sok sikert a továbbiakban! 🙂 :* ❤

    Like

Várom a véleményed!