1FaceWatch Charity Watch

Sziasztok,

ma a 1FaceWatch mozgalmat szeretném nektek bemutatni. A 1FaceWatch órák olyan különlegességel bírnak hogy bármelyik vásárlása után segíteni tudsz különböző problémákon amik adódnak a világban . A különböző színek különböző dolgokat szimbolizálnak. Mint például a rák, éhezés, mellrák, tiszta víz, környezetvédelem, AIDS, oktatás, állatvédelem. A 1FaceWatch már több mint 1,000,000 életet megváltoztatott és a Te támogatásoddal segítheted ennek a számnak a növekedését!

Nem utolsó sorban ezek az órák  divatosak, gyönyörűek és kényelmes őket viselni. Azzal hogy rendelsz egy órát megváltoztathatod a világot! Nem szuper? Teljes szívből ajánlom nektek hogy rendeljetek egyet hogy segíthessetek másoknak.


Hello Everyone,

today I would like to introduce you the 1FaceWatch program. 1FaceWatch are charity watches, where each colour supports different charities and causes. 1FaceWatch supports eight causes; cancer, hunger, breast cancer, clean water, environment, AIDS, education, and animal rights, and have partnered with different charities to bring global change. Project 1FaceWatch changed more than 1,000,000 lives and with your support they can change at least a million more.

Last, but not least, these watches are fashionable, beautiful and comfortable to wear. By purchasing a watch you can change the world. How cool is that? I’d highly reccomend you to buy one of these amazing products to help others in the world.

IMG_1238 IMG_1241 IMG_1253 IMG_1256

További Szép Napot,
Have a nice day,
Gabi

Advertisements

Várom a véleményed!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s