Inecto Naturals

Sziasztok!

A fényes, energiával teli, dús, gyönyörű hajkorona mindenkinek az álma. Vannak olyan akadályok amik ezt könnyen kudarcba fullaszthatják. Korpa, töredezés, zsíros, lelapult száraz érzés. Az én hajam az utóbbiba tartozik. Állandóan száraz, töredezik, száll. Az utóbbi hetekben kipróbáltam néhány új terméket és meglepően jó tapasztalataim vannak róluk.

Inecto Naturals – Coconut Shampoo
A nevéből adódóan egy kókuszos samponról van szó ami 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz, ez a termékek összességére igaz. Gazdagon táplál és amit egyből észrevettem az első hajmosás után hogy nem szállt a hajam és fényesebb volt a szokásosnál.

Inecto Naturals – Bath&Shower Cream (argán / kókuszolajjal)
Isteni az illatuk, különösen az argánolajosnak. Egy régebbi nyaralásra emlékeztet, a tengerparton volt hasonló illat. Krémes, kicsit tejes állagú, jól habzik és mint mondtam verhetetlen az illata.

Inecto Naturals – Coconut Hair Treatment
Mivel ebben is organikus kókuszolaj található az illata megegyezik a samponéval. Mélyen hidratálja a hajat, még akkor is ha a sós tengervíz kiszárította.

Inecto Naturals – Exquisite Shine Argan Oil
Attól függetlenül hogy argánolaj, jól kiegészíti a kókuszos illatokat, de természetesen nem kell a sampon+pakolás+olaj kombinációt használni egyszerre, nálam kicsit sok volt így a hidratálás a száraz hajamon.

Inecto Naturals – Argan Body Lotion
Mondanom sem kell hogy a száraz hajam mellé száraz bőr társul. Minden mennyiségben imádom a testápolókat, köztük ezt is. 🙂

Összességében hihetetlen jó tapasztalataim voltak a termékekkel, szeretem őket. A DM polcain elérhetők ha esetleg keresnétek!

IMG_1288IMG_1275IMG_1293IMG_1354

További Kellemes Napot,
Gabi

Advertisements

Várom a véleményed!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s