Tuti Megoldás Száraz Bőrre

Sziasztok!

Mint minden nő, én is szeretem a finoman illatozó pipere termékeket. Általában a gyümölcsös illatú kozmetikumok mellett döntöttem, esetleg még a vanília költözött be néhanapján a fürdőszobámba.

Azonban rá kellett jönnöm hogy rossz irányban keresgélek. Akármennyire is szeretem és finomak a citrusos energizáló gyümölcsös illatok, a kicsit geil kakaós, csokis, kókuszos illatok a befutók nálam. Meglehet hogy ebben az ősz tudata is közrejátszik, de ahogy hűl az idő jöhetnek a tömörebb, édesebb illatok, nemde?

Már pár hete használom a Lima vegán kozmetikumok egyikét, a Cocoa babe testvajat. Az első dolog ami megfogott a hazai márkában hogy 100%-ban vegán, kézzel készült és minden terméket a márka megálmodója Lele Márti fejlesztett ki.

Számos alkalommal említettem Nektek hogy az extrémen száraz bőröm akárcsak egy szivacs, szívja magába a különböző testápolókat. A Cocoa babe testvaj organikus kakaóvajjal, e-vitaminnal illetve kókuszolajjal készül, az utóbbi miatt nagyon könnyű a használata, ugyanis a kéz melegére kicsit megolvad és már lehet is használni.

Magabiztosan tudom állítani hogy a hidratáló hatásával kevés testápoló tudja felvenni a versenyt. A bőröm ragyog és pihe-puha, ajánlom mindenkinek! 🙂

Cocoa babe testvaj. 

img_3511 img_3536 img_3628 img_3630

További Kellemes Napot, Gabi 🙂

Advertisements

Várom a véleményed!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s